Onderwijs

Contact

Publicaties

Sinds 2009 doceert Danielle aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Niet alleen bij de opleiding Financial Services Management, maar ook voor diverse minoren wordt zij als docent ingezet. Daarnaast heeft zij het Wft-exameninstituut voor de HvA opgezet. Zij heeft haar didactische bevoegdheid in 2014 behaald en is daarnaast ook assessor.

Aan de HvA doceert Danielle onder andere de vakken Belastingrecht, Ondernemingsrecht, Verzekeringsrecht, Woningfinanciering en Bankmanagement.

Danielle is ook werkzaam voor NIBE-SVV waar zij onder andere als assessor mondelinge examens afneemt op het gebied van financiële planning en verschillende Wft-modules. Daarnaast schrijft zij artikelen voor de app ‘Wft triple A’, een app welke door NIBE-SVV is ontwikkeld zodat financieel dienstverleners permanent actueel kunnen blijven. Dit is een voorwaarde die de overheid stelt aan financieel dienstverleners die in het bezit zijn van Wft-diploma’s. Bij deze artikelen worden filmpjes gepubliceerd en deze zijn via de onderstaande links te bekijken.